World Trials-usa's brutale afskaffelse af Panama til Honduras-krigen plus

Nordamerika og Caribien spil er alle over i World Cup kvalifikationskampe. I den sidste runde af spillet, forstyrret USA holdet nederlag Trinidad og Tobago, i sidste ende gik glip af World Cup. Panama og Honduras, henholdsvis slå den allerede kvalificerede Costa Rica og Mexico, begge overgår de Forenede Stater. Panama er det tredje mest promoverede hold i regionen, og Honduras vil spille i det ekstra spil, med Australien som sin modstander.

De nordamerikanske og caribiske kvalifikationskampe i denne World Cup er opdelt i 5 faser, efter de første 4 etaper, i alt 6 hold ind i den afsluttende fase, vil de være hjemme og væk Double Round Robin, de sidste punkter i top tre af holdet direkte til forfremmelse, den fjerdeplads og den femte i Asien for to runder af konkurrencen om en forfremmelse.

Før den afsluttende runde, havde Mexico og Costa Rica allerede været ude af linje, USA rangeret 3: e i 12 point, efterfulgt af Panama og Honduras 2 point bag, og netto vinde fordel er indlysende. I den afsluttende runde, er USA står over for Trinidad og Tobago i bunden af ligaen, og de kan låse op en ekstra kamp, hvis de trækker. I Rooney fodboldtrøjer den første halvdel Nike fodboldstøvler af spillet, dog, Trinidad og Tobago i hjemmet slaget brød ud i 17 minutter og 36 minutter, henholdsvis af Gonzales og Jones, og USA ikke score et mål, indtil den anden halvdel af plisss. Men det andet mål er langsom til at ankomme, endelig væk beklagelse negative, vil være berettiget til overgivelse.

Panama er hjemme med Costa Rica. I første halvår afsluttede Costa Rica målet ved Benegas. I anden halvdel, Panama overtog spillet, de første 53 minutter af Gabriel-Torres slagsmål, http://www.fodboldtrojebillig.com/im...02017-2018.jpg men den langsomme skud viser, at bolden ikke synes at være den samlede krydser døren linje, Panama er afhængig af "fantom mål for equalizer; Vandt den tredje plads i nord-og Sydamerika og Caribien og direkte kvalificere sig til World Cup.

Honduras havde den Argentina Messi fodboldtrøjer værste situation, før den sidste runde, forsøger at kvalificere sig til topplacering i Mexico, hvor mindst et hold i USA og Panama kunne ikke vinde. 17 minutter inde i spillet, Mexico tog føringen af Peralta, de første 34 minutter, Ellis for Honduras equalizer score. 3 minutter senere, Carlos Beira for Mexico igen, var Honduras hjørne. Den 53rd minut af spillet, honduranske angreb forårsaget den mexicanske målmand Ochoa fejl, hjemmeholdet acceptere oolong gave. 7 minutter senere, Quioto scorede det vindende mål for Honduras. Med denne sejr, har Honduras klemt ud Tyskland fodboldtrøjer i USA og vandt en ekstra turnering, og de vil kæmpe Australien.


Nu hvor du kan købe trøjer hurtigt og nemt, kan fodboldbutikkerne være lige så nemme som de har biler, og du kan opsummere alle dine kliktrøjer. Ved kassen får du et regning, du kan betale online via et sikret kreditkort facilitet. Disse websteder http://www.fodboldtrojebillig.com har sportsnyheder, blogs og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig, kom igen!